Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17009)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2112)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2061)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1765)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1759)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1745)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1736)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1719)

Ванільне морозиво з пармезаном (1686)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1692)

Закуска із запечених баклажанів (1673)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1665)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1618)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1618)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1638)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1625)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1536)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1524)

Баклажан-кебаб в духовці (1511)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1498)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
19:49 15.03.2023

Де знайти обладнання для людини з особливими потребами

Сучасне реабілітаційне обладнання та пристрої призначені для людей, які мають обмежені фізичні можливості. Ця категорія включає товари для інвалідів та реабілітації, які можуть забезпечити максимальну зручність пересування та побутової повсякденності.

У спеціалізованому інтернет-магазині пропонується купити різноманітне обладнання для інвалідів і людей, які тимчасово втратили здоров'я - підйомники для інвалідів або Крісла колісні для осіб з інвалідністю - завітайте в магазин simbo.ua.

У нашому сучасному житті дедалі більше стає актуальною тема доступності громадських місць та будівель для людей з обмеженими можливостями. Важливо, щоб такі люди мали вільний доступ до громадського транспорту, магазинів, навчальних закладів та багатьох інших місць. Для забезпечення вільного доступу людям з обмеженими можливостями створено різні пристрої, такі як підйомники для інвалідів.

Інвалідність є однією з найбільш поширених проблем в сучасному світі. Інваліди мають обмежені можливості та потребують допомоги, щоб жити повноцінним життям. Однією з найважливіших складових життя інвалідів є доступність до всіх місць та приміщень, в тому числі й багатоповерхових будівель.

Одним з рішень для забезпечення доступності для інвалідів є підйомники для інвалідів. Це спеціальне обладнання, призначене для підйому на сходах.

Період реабілітації

Пацієнти, які мають труднощі у пересуванні, потребують спеціальних пристроїв та обладнання для полегшення переміщення, як вдома, так і на вулиці. Для цього передбачені такі вироби:

  • інвалідні візки;
  • милиці та ходунки;

  • тростини та палички.

Однією з компаній, що займаються виробництвом обладнання для людей з обмеженими можливостями, є Simbo. На сайті цієї компанії можна знайти різні моделі витягів для інвалідів, які допоможуть їм вільно пересуватися у будинках та громадських місцях.

Однією з найпопулярніших моделей витягів для інвалідів є вертикальний витяг.

Цей підйомник має вертикальну платформу, яка рухається по вертикальних рейках, і може бути встановлений на вулиці або всередині будівлі.

Вертикальний витяг може використовуватися як для перевезення інвалідних візків, так і для пасажирів.

Ще одним типом витягу для інвалідів є похилий витяг. Цей тип підйомника має похилу платформу, яка переміщається вгору і вниз спеціальною напрямною. Похилий витяг може використовуватися як усередині будівель, так і на відкритому повітрі.

Існують також витяги для інвалідів, які можуть бути встановлені на автомобілях. Ці підйомники можуть використовуватись для підйому інвалідних візків та інших пристроїв на задню частину автомобіля.

Однак, перш ніж вибрати підйомник для інвалідів, необхідно враховувати кілька важливих факторів. Насамперед потрібно враховувати доступність та зручність використання підйомника для конкретного інваліда. Також слід враховувати максимальне навантаження, яке може витримати витяг, та його розміри. Не менш важливо переконатися, що вибраний підйомник відповідає вашим можливостям.

Різне обладнання для інвалідів та людей, які тимчасово втратили можливість вести нормальний спосіб життя, широко використовується у побуті, а також різних реабілітаційних центрів. Пацієнтам, які перенесли операції або отримали різні травми, потрібні спеціальні пристрої для пересування. Процес відновлення пройде швидше, якщо використати спеціальні опорні конструкції. Реабілітація є важливою складовою у процесі відновлення втраченого здоров'я.

Сьогодні на ринку спеціального обладнання та медичного обладнання представлений широкий вибір товарів для інвалідів та людей, які тимчасово втратили здоров'я. Передбачені різні тренажери та спеціальні технічні засоби для реабілітації. Такі вироби дозволяють хворим швидше повернутися до нормального способу життя, а інвалідам ефективніше адаптуватися до умов, що склалися.

Особливе місце серед такої продукції займають товари для інвалідів дитячого віку. Таке обладнання включає різні тренажери та пристрої, які сприяють розвитку рухових функцій.

Інваліди та люди, які отримали травми або ускладнення після хвороби, мають труднощі з пересуванням. Для його полегшення потрібні спеціальні пристосування. Таку категорію складають милиці, тростини, ходунки та інші вироби. Використовувати подібні засоби полегшення можуть не лише інваліди, а й люди похилого віку. Зазвичай такі пристрої незамінні для людей, які отримали травми нижніх кінцівок. Товари для інвалідів та реабілітації хворих є важливою складовою, яка забезпечує можливість покращення якості життя та відновлення втраченого здоров'я.

Переглядів: 5083

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.