Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17086)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2128)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2073)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1779)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1773)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1766)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1750)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1729)

Ванільне морозиво з пармезаном (1700)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1703)

Закуска із запечених баклажанів (1689)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1678)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1630)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1630)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1651)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1637)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1547)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1541)

Баклажан-кебаб в духовці (1527)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1513)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Культура
Що повинен знати солдат, як знайти військову літературу?
19:34 07.02.2023

Що повинен знати солдат, як знайти військову літературу?

Солдат повинен мати повне розуміння своєї місії, обладнання та зброї, які він використовуватиме для її виконання, а також будь-яких протоколів безпеки, яких він повинен дотримуватися. Вони також повинні бути знайомі з системою командування та законами війни. Військова література - саме для допитливих майбутніх захисників Вітчизни.

Warbooks.com.ua — онлайн-сайт військової літератури, який надає читачам багато інформації про всі аспекти війни — від історії до філософії бою. Це безцінний ресурс для всіх, хто цікавиться вивченням війни та її ведення.

На Warbooks.com.ua читачі можуть знайти статті та огляди на широкий спектр тем, пов’язаних із військовою історією, стратегією, тактикою, зброєю тощо. На сайті також є інформація про військову літературу, зокрема книги, фільми та інші ресурси. Він також надає читачам інформацію про поточні та історичні військові конфлікти, такі як світові війни, холодна війна та війна у В’єтнамі.

Тематичні розділи сайту:

- Військова справа

- Військова медицина

- Військова тактика

- Вогнева підготовка

- Розвідка

- російсько-Українська війна

- Стандарти НАТО

warbooks.com.ua є інтернет-магазином, який займається продажем військової літератури. Тут ви знайдете ширший асортимент книг з політичних, соціальних, військових і морських тем. Великий вибір книг про війну, військову техніку, військову історію, описи подій а також книги з історії, психології, тактики та багато іншого. Варбукс пропонує користувачам відмінний сервіс з доставкою по всьому світу. Особливості цього магазину полягають у тому, що ми отримуємо онлайн-замовлення, десятки варіантів оплати та доставку протягом двох днів. Вони працюють над тим, щоб забезпечити клієнтам оптимальний рівень послуг та підтримати постійний рівень задоволення клієнтів. Щоб дізнатися більше про наші послуги та продукти, ви можете відвідати нас на warbooks.com.ua і зв'язатися з нами онлайн.

На сайті також є форум, де читачі можуть спілкуватися один з одним і обговорювати теми, пов’язані з військовою історією, стратегією та тактикою. Це дає читачам можливість ставити запитання, ділитися знаннями та брати участь у дебатах на різні теми.

На сайті також є блог, який надає читачам актуальні новини та інформацію про події військової тематики. У блозі також є інтерв’ю з авторами та істориками, а також оголошення про майбутні книги та фільми. Крім того, читачі можуть підписатися на розсилку сайту, яка дає їм найсвіжіші новини та інформацію про військову літературу.

Доступні способи оплати

- "єПідтримка" - для цього вам необхідно оформити замовлеення на сайті та вибрати спосіб оплати "Оплата на сайті". Після цього скористайтеся карткою, на яку вам прийшли 1000 грн по програмі "єПідтримка".

- Післяплата - готівкою при отриманні у відділенні Нової Пошти.

- Оплата онлайн (на сайті) - через платіжний сервіс WayForPay.

- На карту ПриватБанку або Монобанку.

- На розрахунковий рахунок

Повернення книжок

Повернення книг можливе, якщо мається поліграфічний брак, що призводить до втрати або спотворення інформації (відсутність друкованого тексту, заломи або зминання сторінок, невідповідність назви книги її вмісту, перегорнуті сторінки). У випадках виявлення такого роду недоліків за вами залишається право повернути в магазин придбану книгу протягом 14 днів з моменту її отримання.

Загалом, Warbooks.com.ua є безцінним ресурсом для всіх, хто цікавиться вивченням війни та військової історії. Він надає читачам велику кількість інформації та ресурсів, пов’язаних із темою, і дозволяє їм спілкуватися з іншими читачами та брати участь у дебатах. Блог та інформаційний бюлетень також є чудовим способом бути в курсі останніх новин та інформації, пов’язаної з темою.

Переглядів: 3666

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.