Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17103)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2132)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2075)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1784)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1776)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1769)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1752)

Ванільне морозиво з пармезаном (1707)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1733)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1705)

Закуска із запечених баклажанів (1693)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1680)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1633)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1632)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1656)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1640)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1551)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1543)

Баклажан-кебаб в духовці (1530)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1516)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Це цікаво
Кращі тавки на Кіберспорт
09:46 08.12.2022

Кращі тавки на Кіберспорт

Ставки на кіберспортперші турніри з кіберспортивних дисциплін пройшли в 1997 році, а статус офіційного виду спорту в Росії він отримав в 2001 році, але ненадовго. Повторно статус офіційного виду спорту він отримав в 2016 році. Зараз налічується більше сотні організацій, які під своєю егідою проводять турніри.

Стежити за трансляціями можна в безкоштовних стрім-сервісах, а ось зробити ставку на улюблену дисципліну буде не так просто.

Найпопулярніші ігри для ставок на Кіберспорт

Змагання проводяться майже по всіх іграх, але не всі користуються великим попитом. На вершині рейтингу знаходяться ігри, де необхідно показувати командну тактику, уважність, стратегічне мислення і швидку реакцію. Найпопулярнішими жанрами залишаються шутери, MOBA, Спортивні, симулятори та стратегії. Серед шутерів чільне місце займає класика жанру CS:GO. Найбільшу аудиторію і рекордні призові фонди займають DOTA 2 і Fortnite. Конкуренцію Доту 2 в жанрі мобу зараз складає League of Legends.Крім цих ігор турніри проходять і з інших дисциплін, але вони збирають набагато меншу аудиторію. Серед найпопулярніших варто виділити варфейс і World of Tanks.

Як вибрати букмекерську контору для ставок на Кіберспорт

Онлайн ставки на Кіберспорт у букмекерів тільки набирають популярність. Ставки на великі турніри, такі як The International, Чемпіонат світу з КС ГО і Fortnite, можна зустріти майже в кожній букмекерській конторі, то менш популярні дисципліни доступні не завжди.

Але так як Кіберспорт набирає все більшої популярності серед гравців, то букмекери покращують свій контент і з'являються спеціалізовані контори такі якgg bet.

Вибираючи букмекерську контору де можна робити ставки онлайн необхідно оцінювати:

  • ліміти ставок;
  • розмір маржі;

вибір кіберспортивних дисциплін і ширина розпису.Кількість матчів по LoL, WOT, DOTA 2 не поступаються кількості класичних спортивних дисциплін, так як постійно проводяться регіональні та міжнародні турніри. Саме охоплення цих подій має бути головним критерієм вибору букмекера. Крім цього букмекер повинен задовольнити всім запитам гравця, так як розпис на різні ігри значно відрізняється.

Особливості ставок на Кіберспорт

Кращі букмекерські контори для ставок на Кіберспорт не завжди займають лідируючі позиції в загальних рейтингах. Пов'язано це з тим, що ставки на Кіберспорт мають свої особливості і часом на них спеціалізуються невеликі контори. Варто відзначити, що зробити ставку можна не тільки реальними грошима, але і скінами. В іншому процес роботи букмекера нічим не відрізняється, замінені тільки звичні для любителів спортивних ігор поняття, наприклад, гейм на карту, кутові на фраги і так далі.Серед особливостей розпису можна зустріти такі ставки, як перша кров, тотал вбивств, тотал раундів на конкретній карті. Як вже було сказано в ставках на Кіберспорт поширені парі на скіни і цей ринок значно перевищує обсяг ставок на реальні гроші.Ставки на предмети з ігор або ігрові набори приймають тільки спеціалізовані букмекерські контори або сервіси біржових ставок, які спеціалізуються на окремих дисциплінах.

Недоліки ставок на Кіберспорт

Ставки на Кіберспорт поки тільки набирають обертів і обростають досвідом, тому ця частина світу беттінга пов'язана з певними недоліками. У всіх букмекерських контор маржа на Кіберспорт перевищує спортивні події. Якщо в легальних компаніях вона тримається на рівні 8-11%, то в офшорних конторах досягає 15%. Варто відзначити, що останні роки спостерігається тенденція до її зниження до рівня звичних подій, тобто до 5 — 7 відсотків.

Крім високої маржі, букмекерські контори можуть зменшити ліміти, якщо будуть спостерігатися проблеми з чесністю матчу. Наявність договірних матчів зараз малоймовірно, але все ж виключати їх наявність не можна.

До недоліків можна віднести і непередбачуваність матчів, в кіберспорті, як і в класичному спорті долю матчу може вирішити помилка або втрата концентрації. Багато що в ставках залежить і від формату турніру. Якщо команди приїжджають в одне місце, то додаткових дратівливим фактором стають глядачі на трибунах і чим більше карт необхідно для перемоги, тим менше працює фактор випадковості.

Переваги ставок на Кіберспорт

Для непосвяченого в тонкощі світу кіберспорту гравцеві буде складно розібратися у виборі ставок на подію, але для того, хто захоплений цим напрямком проблем не виникне. Кіберспорт дуже відкритий світ і навіть топ кращих команд не приховує свої втрати якщо вони є, тому спрогнозувати поразку лідера стає простіше.Незважаючи на те, що розпис подій значно відрізняється, у вас буде багато можливостей з ними познайомитися, так як в кіберспорті змагань більше і вони проходять постійно.Позитивним досвідом Кіберспорт стане і для тих, хто любить ставити на аутсайдерів. У CS:GO і Доту 2 перемоги слабких команд зустрічаються частіше, ніж у футболі волейболі або хокеї.До незаперечних плюсів ставок на Кіберспорт відносяться і помилки букмекерів. На даний момент не всі букмекери мають хорошу аналітику, і вони можуть допускати помилки при виставленні котирувань.

Висновок

Незалежно від того в якій букмекерській конторі ви будете робити ставки на Кіберспорт необхідно використовувати стратегію і тактику. У рейтингу кращих букмекерів завжди багато відповідних подій, які дозволяють робити ставки кожен день.

Кіберспорт відрізняється від більшої частини спортивних заходів, тим що дозволяє дивитися всі трансляції абсолютно безкоштовно. Так як популярність кіберспорту зростає, то і букмекери приділяють йому набагато більше уваги, виставляючи розширені розпису і освоюючи нові дисципліни. Вибираючи Кіберспорт для ставок не варто розпорошуватися на всі дисципліни, а краще зосередитися на одній, в якій у вас є експертність.

Переглядів: 5330

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.