Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"

Популярне

У Рівному пройде міжнародний бізнес-форум «Велике Рівне. Енергоефективність – 2019» (23460)

Всі базари Рівного закриються з середи... (12130)

Торт "Жіночі примхи" (26240)

Рівненські аудитори виявили порушення у Березнівській центральній районній лікарні (17010)

У Рівненській області ліквідовано черговий підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю (15780)

Рівненщина готова до боротьби з коронавірусом (10460)

На Рівненщині поліцейські розшукують зниклу неповнолітню (14260)

Стало відомо, які ринки відкриють на Рівненщині (9210)

Казка у Вараші: «Ангели Цирку» зачарують містян (13970)

На Рівненщині виявлено п`ять нових підозр на коронавірус (9000)

Роботи рівненських митців купують за кордон (8500)

На Рівненщині оголошено карантин (8590)

У Рівному під колесами авто загинула пішохід (8660)

Удивить парня: идеи новогодних подарков (9550)

У Рівному через отруєння ліками померла дворічна дитина (12260)

Підсумки роботи «Рівнетеплоенерго»: про тарифи та програму газозаміщення (8350)

Міський голова Рівного судитиметься з АТОвцем (8180)

У Рівненській міській лікарні померла жінка від COVID-19 (7930)

Велике будівництво Північної об’їзної міста Рівне (7620)

Унаслідок падіння із трактора на Сарненщині загинув чоловік (7900)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини. Рекламна газета "Об`ява"

Ватрушки

Для тіста потрібно: 500г.муки, 2чайні ложки сухих дріжджів,2 ст.ложки цукру, 270мл.теплого молока, 100гр.розтопленого масла, 1/2чайної ложки солі, 1 жовток.

Начинка може бути будь яка творожна, повидло, мак це все ваша фантазія.

Приготування: Змішати дріжджі, цукор і тепле молоко. Лишити на 10хв. щоб зробилась піна. Муку змішати з сіллю. В активні дріжджі додати розтоплене тепле масло і поступово замішуючи додавати муку. Накрити готове тісто харчовою плівкою і залишити на 1 годину. Розігріти духовку до 175 грудусів. З тіста зробити невеличкі шарики, виложити їх на деко, накрити рушничком і дати постояти 30 хвилин. Тоді задопомогою стопки(тупим кінцем) зробити виямку, покласти туди начинку, змастити края ватрушки яйцем і поставити в духовку на 25-30хвилин. СМАЧНОГО!!!

(Корсікова Анна)
10.02.2014 11:50

Голосів: 44

Подобається







Ватрушки

Пошук
Сайт міського голови Рівного


Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"

Рекламна газета "Об`ява"



Пишіть тут, про те, що Вас цікавить, ідеї, теми. Заходьте, тут буде кльово!

ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2016    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.