Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"

Популярне

Рівненські фахівці виявили у селищній раді фінансових порушень на понад мільйон гривень (3046)

На Рівненщині 87 жителів Сарненського району повернуть у бюджет понад 700 тис. грн незаконно отриманих субсидій (2043)

Торт "Жіночі примхи" (3255)

У Рівному побили директора ринку (1641)

На Рівненщині сповістили про штормове попередження (1801)

У Рівненському районі із ножовими пораненнями госпіталізовані троє молодиків (1211)

На Рівненщині за гостинність чоловік поплатився життям (1292)

Рівненщину відвідав Олег Ляшко (1072)

Чи безпечно проживати в Рівному вище 9-го поверху? (1212)

В Рівному на лінію вийшов відремонтований тролейбус (1181)

До Корецького монастиря не повернулася черниця (1172)

На Рівненщині брат зарізав брата (1106)

Лінива капуста (рецепты) (5987)

На Рівненщині сталася сутичка між правоохоронцями і бурштинокопачами (1011)

Через двадцять днів обласна рада може отримати нового голову (новости) (1020)

На Рівненщині затримали винуватця смертельної ДТП, який зник із місця пригоди (1015)

На Сарненщині син власниці магазину застав грабіжника на місці злочину (1035)

Небезпека для маленьких рівнян (930)

Минулої доби унаслідок чотирьох ДТП на Рівненщині постраждали п’ятеро осіб (1007)

На Рівненщині відбулося масштабне свято (806)

Ватрушки

Для тіста потрібно: 500г.муки, 2чайні ложки сухих дріжджів,2 ст.ложки цукру, 270мл.теплого молока, 100гр.розтопленого масла, 1/2чайної ложки солі, 1 жовток.

Начинка може бути будь яка творожна, повидло, мак це все ваша фантазія.

Приготування: Змішати дріжджі, цукор і тепле молоко. Лишити на 10хв. щоб зробилась піна. Муку змішати з сіллю. В активні дріжджі додати розтоплене тепле масло і поступово замішуючи додавати муку. Накрити готове тісто харчовою плівкою і залишити на 1 годину. Розігріти духовку до 175 грудусів. З тіста зробити невеличкі шарики, виложити їх на деко, накрити рушничком і дати постояти 30 хвилин. Тоді задопомогою стопки(тупим кінцем) зробити виямку, покласти туди начинку, змастити края ватрушки яйцем і поставити в духовку на 25-30хвилин. СМАЧНОГО!!!

(Корсікова Анна)
10.02.2014 11:50

Голосів: 43

Подобається







Ватрушки

Сайт міського голови Рівного


Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"

Рекламна газета "Об`ява"



Пишіть тут, про те, що Вас цікавить, ідеї, теми. Заходьте, тут буде кльово!



ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2016    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.