Сирний суп з креветками Інгредієнти:
Сіль морська за смаком
Сир плавлений 400 г
Цибуля ріпчаста 1 штука
Кріп 30 г
Креветки очищені 200 г
Картопля 200 г
Морква 100 г
Масло солодковершкове 50 мг
Петрушка 30 г
Спосіб приготування:
1 . У киплячій воді ( 1,5-2 літра ) розчинити плавлений сир.
2 . Картоплю нарізати дрібними кубиками і покласти у воду з сиром.
3 . Туди ж додати сіль. Варити на невеликому вогні до готовності картоплі.
4 . Тим часом , очистити ріпчасту цибулю і моркву. Цибулю дрібно нарізати , а моркву натерти на тертці.
5 . Обсмажити овочі на маслі до золотистого кольору.
6 . Коли картопля звариться, розім'яти її товкачем прямо в каструлі(хоча можна цього й не робити - це справа смаку)))), покласти в суп смажені овочі і креветки. Після того , як суп знову почне кипіти , покласти зелень , перемішати і вимкнути вогонь.
Перед подачею на стіл прикрасити зеленню.
СМАЧНОГО! (Ганжала Ігор)
29.01.2014 19:03 Голосів: 66
|