Олас
Ціни на пальне АЗС "Олас"
ДП19.95 грн
А-95 преміум24.90 грн
А-9522.00 грн
А-9221.45 грн

Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"

Популярне

На Рівненщині сповістили про штормове попередження (754)

Чи безпечно проживати в Рівному вище 9-го поверху? (591)

В Рівному на лінію вийшов відремонтований тролейбус (548)

На Рівненщині за гостинність чоловік поплатився життям (543)

У Рівному пішохід потрапив під мікроавтобус (475)

Минулої доби унаслідок чотирьох ДТП на Рівненщині постраждали п’ятеро осіб (458)

До Корецького монастиря не повернулася черниця (461)

На Рівненщині брат зарізав брата (413)

Поблизу села Клевань загинув пішохід (427)

Городоцька сільська рада «напрацювала» на понад 1 млн грн втрат ресурсів (379)

На Сарненщині син власниці магазину застав грабіжника на місці злочину (382)

Лінива капуста (1949)

На Дубенщині у ДТП постраждав рівнянин (351)

У Рівненській області ліквідовано черговий підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю (328)

Рівненські аудитори виявили порушення у Березнівській центральній районній лікарні (326)

Поліцейські оперативно затримали водія, який у Рівненському районі збив двох пішоходів та втік (295)

У Рівному на автовокзалі у чоловіка вилучили півтисячі набоїв (302)

Сьогодні у Рівному покажуть "Казку про гроші" (304)

Селян просять 40 днів не розводити свиней – аби локалізувати АЧС (297)

На Рівненщині шахраї діють за допомогою смс (290)

Торт з ніжно-творожним кремом

Інгредієнти для бісквіту:5яєць,1ст.цукру,1ст.муки,1ч.л. цедри лимону

Інгредієнти для крему: 20г.желатину, 150мл.води, 300-500гр.творогу, 0,5ст.цукрової пудри, 250мл.вершків 30%, консервовані ананаси.Білки збиваємо з 1ст.цукру до твердих піків, вводим по одному жовтки і акуратно муку не перестаючи все збивати. Випікати бісквіт 25-30хв. при температурі 180градусів. Коли готовий бісквіт остине розрізати його на два коржа. Крем: желатин замочуємо у воді, творог збиваємо блендером до однорідної маси, додаючи пудру і вершки. Коли желатин розтвориться додаємо його до творожної маси і добре вимішуємо потім добавляємо різані ананаси. В роз'ємну форму ложимо нижній корж а на нього творожний крем(який має трішки загуснути)накриваємо наш торт верхнім коржем і ставимо в холодильник на 2-3години. Перед подачею можна торт посипати мигдальними пластівцями і цукровою пудрою або полити розтопленим шоколадом.СМАЧНОГО!!!

(Захарчук Ірина)
17.09.2013 09:55

Голосів: 55

Подобається







Торт з ніжно-творожним кремом

Сайт міського голови Рівного


Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"

Рекламна газета "Об`ява"



Пишіть тут, про те, що Вас цікавить, ідеї, теми. Заходьте, тут буде кльово!



ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2016    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.