Торт з ніжно-творожним кремом Інгредієнти для бісквіту:5яєць,1ст.цукру,1ст.муки,1ч.л. цедри лимону
Інгредієнти для крему: 20г.желатину, 150мл.води, 300-500гр.творогу, 0,5ст.цукрової пудри, 250мл.вершків 30%, консервовані ананаси.Білки збиваємо з 1ст.цукру до твердих піків, вводим по одному жовтки і акуратно муку не перестаючи все збивати. Випікати бісквіт 25-30хв. при температурі 180градусів. Коли готовий бісквіт остине розрізати його на два коржа. Крем: желатин замочуємо у воді, творог збиваємо блендером до однорідної маси, додаючи пудру і вершки. Коли желатин розтвориться додаємо його до творожної маси і добре вимішуємо потім добавляємо різані ананаси. В роз'ємну форму ложимо нижній корж а на нього творожний крем(який має трішки загуснути)накриваємо наш торт верхнім коржем і ставимо в холодильник на 2-3години. Перед подачею можна торт посипати мигдальними пластівцями і цукровою пудрою або полити розтопленим шоколадом.СМАЧНОГО!!! (Захарчук Ірина)
17.09.2013 09:55 Голосів: 60
| ![Торт з ніжно-творожним кремом Торт з ніжно-творожним кремом](conkfoto/2-1.JPG) ![Фото №2](conkfoto/2-2.JPG)
![Фото №3](conkfoto/2-3.JPG)
![Фото №4](conkfoto/2-4.JPG)
|