Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17088)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2128)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2073)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1779)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1773)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1766)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1750)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1729)

Ванільне морозиво з пармезаном (1700)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1703)

Закуска із запечених баклажанів (1689)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1678)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1630)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1630)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1651)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1637)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1547)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1541)

Баклажан-кебаб в духовці (1527)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1513)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...

Торт з ніжно-творожним кремом

Інгредієнти для бісквіту:5яєць,1ст.цукру,1ст.муки,1ч.л. цедри лимону

Інгредієнти для крему: 20г.желатину, 150мл.води, 300-500гр.творогу, 0,5ст.цукрової пудри, 250мл.вершків 30%, консервовані ананаси.Білки збиваємо з 1ст.цукру до твердих піків, вводим по одному жовтки і акуратно муку не перестаючи все збивати. Випікати бісквіт 25-30хв. при температурі 180градусів. Коли готовий бісквіт остине розрізати його на два коржа. Крем: желатин замочуємо у воді, творог збиваємо блендером до однорідної маси, додаючи пудру і вершки. Коли желатин розтвориться додаємо його до творожної маси і добре вимішуємо потім добавляємо різані ананаси. В роз'ємну форму ложимо нижній корж а на нього творожний крем(який має трішки загуснути)накриваємо наш торт верхнім коржем і ставимо в холодильник на 2-3години. Перед подачею можна торт посипати мигдальними пластівцями і цукровою пудрою або полити розтопленим шоколадом.СМАЧНОГО!!!

(Захарчук Ірина)
17.09.2013 09:55

Голосів: 59

Подобається



Торт з ніжно-творожним кремом

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.