Осіння ніжність Інгредієнти:
3ст.муки (600гр)
1пачка маргарину (250гр)
2ч.л.порошка до печива
4яйця
350гр.цукру
1пачка ванільного цукру
гарбуз
кориця
пудинг
Муку з маргарином перетерти. Додати порошок до печива. Жовтки з цукром (150гр) і ванільним цукром збити та додати до тіста. Замісити тісто.
Відщипнути маленьку кульку та покласти до морозильної камери.
Розмір форми 37*24, встелити пергаментний папір і на нього тонко розкачене тісто. Гарбузу натерти на бурякову тертку та положити на тісто, присипати корицею. Білки збити з 200гр. цукру, додати пачку пудингу та легенько перемішати.Лопаткою виложити білки на гарбузу. З морозильної камери дістати кульку з тіста та натерти на бурякову тертку на білки. Випікати при t150 40-45хв. Дістати з печі та присипати цукровою пудрою.
Дуже ніжне,духмяне тістечко.
Рекомендую приготувати!;) (Наталія)
28.10.2014 21:07 Голосів: 139
|