Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"

Популярне

Рівненські фахівці виявили у селищній раді фінансових порушень на понад мільйон гривень (3627)

Торт "Жіночі примхи" (4447)

На Рівненщині 87 жителів Сарненського району повернуть у бюджет понад 700 тис. грн незаконно отриманих субсидій (2398)

У Рівному побили директора ринку (2101)

На Рівненщині сповістили про штормове попередження (2178)

У Рівненському районі із ножовими пораненнями госпіталізовані троє молодиків (1596)

Лінива капуста (рецепты) (8626)

Рівненщину відвідав Олег Ляшко (1363)

Графіки і маршрути громадського транспорту у Рівному на вихідні (1277)

На Рівненщині за гостинність чоловік поплатився життям (1578)

На Рівненщині сталася сутичка між правоохоронцями і бурштинокопачами (1402)

На Рівненщині брат зарізав брата (1441)

В Рівному на лінію вийшов відремонтований тролейбус (1450)

До Корецького монастиря не повернулася черниця (1448)

Чи безпечно проживати в Рівному вище 9-го поверху? (1446)

На Рівненщині затримали винуватця смертельної ДТП, який зник із місця пригоди (1378)

Через двадцять днів обласна рада може отримати нового голову (новости) (1366)

На Рівненщині відбулося масштабне свято (1178)

На Сарненщині син власниці магазину застав грабіжника на місці злочину (1314)

Небезпека для маленьких рівнян (1178)

Осіння ніжність

Інгредієнти:

3ст.муки (600гр)

1пачка маргарину (250гр)

2ч.л.порошка до печива

4яйця

350гр.цукру

1пачка ванільного цукру

гарбуз

кориця

пудинг

Муку з маргарином перетерти. Додати порошок до печива. Жовтки з цукром (150гр) і ванільним цукром збити та додати до тіста. Замісити тісто.

Відщипнути маленьку кульку та покласти до морозильної камери.

Розмір форми 37*24, встелити пергаментний папір і на нього тонко розкачене тісто. Гарбузу натерти на бурякову тертку та положити на тісто, присипати корицею. Білки збити з 200гр. цукру, додати пачку пудингу та легенько перемішати.Лопаткою виложити білки на гарбузу. З морозильної камери дістати кульку з тіста та натерти на бурякову тертку на білки. Випікати при t150 40-45хв. Дістати з печі та присипати цукровою пудрою.

Дуже ніжне,духмяне тістечко.

Рекомендую приготувати!;)

(Наталія)
28.10.2014 21:07

Голосів: 134

Подобається







Осіння ніжність

Сайт міського голови Рівного


Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"

Рекламна газета "Об`ява"



Пишіть тут, про те, що Вас цікавить, ідеї, теми. Заходьте, тут буде кльово!


ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2016    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.