Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"

Популярне

Рівненські фахівці виявили у селищній раді фінансових порушень на понад мільйон гривень (2653)

На Рівненщині 87 жителів Сарненського району повернуть у бюджет понад 700 тис. грн незаконно отриманих субсидій (1875)

Торт "Жіночі примхи" (2738)

На Рівненщині сповістили про штормове попередження (1588)

У Рівному побили директора ринку (1396)

На Рівненщині за гостинність чоловік поплатився життям (1155)

У Рівненському районі із ножовими пораненнями госпіталізовані троє молодиків (1046)

Чи безпечно проживати в Рівному вище 9-го поверху? (1103)

В Рівному на лінію вийшов відремонтований тролейбус (1067)

Лінива капуста (рецепты) (5555)

До Корецького монастиря не повернулася черниця (1015)

Рівненщину відвідав Олег Ляшко (871)

На Рівненщині брат зарізав брата (966)

На Рівненщині затримали винуватця смертельної ДТП, який зник із місця пригоди (894)

На Рівненщині сталася сутичка між правоохоронцями і бурштинокопачами (846)

Минулої доби унаслідок чотирьох ДТП на Рівненщині постраждали п’ятеро осіб (909)

Через двадцять днів обласна рада може отримати нового голову (новости) (875)

На Сарненщині син власниці магазину застав грабіжника на місці злочину (922)

Небезпека для маленьких рівнян (813)

У Рівному пішохід потрапив під мікроавтобус (899)

Осіння ніжність

Інгредієнти:

3ст.муки (600гр)

1пачка маргарину (250гр)

2ч.л.порошка до печива

4яйця

350гр.цукру

1пачка ванільного цукру

гарбуз

кориця

пудинг

Муку з маргарином перетерти. Додати порошок до печива. Жовтки з цукром (150гр) і ванільним цукром збити та додати до тіста. Замісити тісто.

Відщипнути маленьку кульку та покласти до морозильної камери.

Розмір форми 37*24, встелити пергаментний папір і на нього тонко розкачене тісто. Гарбузу натерти на бурякову тертку та положити на тісто, присипати корицею. Білки збити з 200гр. цукру, додати пачку пудингу та легенько перемішати.Лопаткою виложити білки на гарбузу. З морозильної камери дістати кульку з тіста та натерти на бурякову тертку на білки. Випікати при t150 40-45хв. Дістати з печі та присипати цукровою пудрою.

Дуже ніжне,духмяне тістечко.

Рекомендую приготувати!;)

(Наталія)
28.10.2014 21:07

Голосів: 134

Подобається







Осіння ніжність

Сайт міського голови Рівного


Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"

Рекламна газета "Об`ява"



Пишіть тут, про те, що Вас цікавить, ідеї, теми. Заходьте, тут буде кльово!



ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2016    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.