Олас
Ціни на пальне АЗС "Олас"
ДП19.95 грн
А-95 преміум24.90 грн
А-9522.00 грн
А-9221.45 грн

Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"

Популярне

В Рівному на пішохідному переході збили бабусю з онуком (1415)

Пікулі (1185)

На Рівненщині знайшли немовля у шкільній вбиральні (1161)

Чорнично-абрикосові кекси (1139)

Кокосові сирники (1114)

В Рівному зупиниться рух тролейбуса (1105)

Володимирецькі поліцейські встановили породіллю, яка викинула немовля у вбиральню (1095)

У Рівному на вулиці знайшли артилерійський снаряд (1094)

Ск»ячаттіна із цукіні (1099)

Салат- гриль (1102)

Літній суп Таратор (Джаджик) (1088)

Морозиво з персиковою карамеллю (1070)

В Рівному патрульні виявили автомобіль, який перебуває у розшуку (1077)

Поліцейські розшукують жінку, яка загубилася в лісі Рівненського району (1077)

Через порушення правил дорожнього руху у Рівному семеро людей опинилися у лікарні (1067)

На Рівненщині шахраї вимагають гроші від імені ОДА (1060)

На Березнівщині чоловік ледве не зарізав власну дружину (1073)

На Рівненщині чоловік забив дружину до смерті (1034)

Студенти Рівненського “Водніка” зможуть оплачувати навчання і проживання в гуртожитку зі свого смартфону (1048)

Персиковий крем-оцет для гурманів (1065)

Осіння ніжність

Інгредієнти:

3ст.муки (600гр)

1пачка маргарину (250гр)

2ч.л.порошка до печива

4яйця

350гр.цукру

1пачка ванільного цукру

гарбуз

кориця

пудинг

Муку з маргарином перетерти. Додати порошок до печива. Жовтки з цукром (150гр) і ванільним цукром збити та додати до тіста. Замісити тісто.

Відщипнути маленьку кульку та покласти до морозильної камери.

Розмір форми 37*24, встелити пергаментний папір і на нього тонко розкачене тісто. Гарбузу натерти на бурякову тертку та положити на тісто, присипати корицею. Білки збити з 200гр. цукру, додати пачку пудингу та легенько перемішати.Лопаткою виложити білки на гарбузу. З морозильної камери дістати кульку з тіста та натерти на бурякову тертку на білки. Випікати при t150 40-45хв. Дістати з печі та присипати цукровою пудрою.

Дуже ніжне,духмяне тістечко.

Рекомендую приготувати!;)

(Наталія)
28.10.2014 21:07

Голосів: 134

Подобається







Осіння ніжність

Сайт міського голови Рівного


Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"

Рекламна газета "Об`ява"



Пишіть тут, про те, що Вас цікавить, ідеї, теми. Заходьте, тут буде кльово!



ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2016    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.