Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (11090)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (1265)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1037)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1027)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1021)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1015)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (987)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1006)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (969)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (999)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (995)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (993)

Закуска із запечених баклажанів (989)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (964)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (979)

Ванільне морозиво з пармезаном (945)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (943)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (905)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (856)

Баклажан-кебаб в духовці (848)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...

Осіння ніжність

Інгредієнти:

3ст.муки (600гр)

1пачка маргарину (250гр)

2ч.л.порошка до печива

4яйця

350гр.цукру

1пачка ванільного цукру

гарбуз

кориця

пудинг

Муку з маргарином перетерти. Додати порошок до печива. Жовтки з цукром (150гр) і ванільним цукром збити та додати до тіста. Замісити тісто.

Відщипнути маленьку кульку та покласти до морозильної камери.

Розмір форми 37*24, встелити пергаментний папір і на нього тонко розкачене тісто. Гарбузу натерти на бурякову тертку та положити на тісто, присипати корицею. Білки збити з 200гр. цукру, додати пачку пудингу та легенько перемішати.Лопаткою виложити білки на гарбузу. З морозильної камери дістати кульку з тіста та натерти на бурякову тертку на білки. Випікати при t150 40-45хв. Дістати з печі та присипати цукровою пудрою.

Дуже ніжне,духмяне тістечко.

Рекомендую приготувати!;)

(Наталія)
28.10.2014 21:07

Голосів: 139

Подобається



Осіння ніжність

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2023    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.