«Мавпячий хліб» для Homo sapiens: Сімейний рецепт У кожної господині є декілька рецептів, які претендують на звання фірмових, але мені більше до вподоби назва «сімейних». Вони перевірені часом, завжди вдаються і дуже, дуже смачні (не дарма ж їх любить все сімейство). У мене теж є такі, один з них має прикольну назву «Мавпячий хліб».
Звідки взялася ця назва – не знаю, але, на мій короткий розум, маю підозру, що вона походить від способу вжитку – хліб просто рвуть руками (як мавпа газету).
А тепер по порядку: в 250 мл води (теплої) розчинити 1,5 ч.л. сухих дріжджів і 1,5 ч.л. цукру, додати 350 г муки (знову купила нормальну муку, тому не просіюю), 1 ч.л. солі і замісити тісто. (Тетяна-чарівниця)
11.09.2013 14:21 Голосів: 83
|  


|