Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17018)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2112)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2062)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1766)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1761)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1748)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1736)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1719)

Ванільне морозиво з пармезаном (1686)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1692)

Закуска із запечених баклажанів (1674)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1666)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1618)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1618)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1638)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1625)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1536)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1527)

Баклажан-кебаб в духовці (1511)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1498)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Бізнес
Що чекає ринок запчастин до сільгосптехніки в 2023 році?
18:55 21.04.2023

Що чекає ринок запчастин до сільгосптехніки в 2023 році?

В останній рік ми спостерігаємо зниження попиту на готові вироби, при цьому йде значне зростання продажів комплектуючих і запчастин. Люди стали економити, а відремонтувати техніку все-таки набагато дешевше, ніж придбати нову, купляти запчасти для сельхозтехники вигідніше.

Михайло Іванов, інженер ТОВ «Грозбер Україна»:

"І замовники, і виробники все частіше роблять вибір на користь місцевої продукції. Думаю, цей тренд буде зміцнюватися і далі. Сьогодні можна місяцями чекати який – небудь підшипник з Італії-і не дочекатися. А вітчизняний теж не завжди візьмеш – там стандарти інші.

Не думаю, що наступного року аграріям загрожує значне зростання цін на запчастини – об'єктивних передумов до цього немає. Найбільше - в межах 5-7%. Також не очікую дефіциту таких виробів. На початку року, коли колишні ланцюжки поставок перервалися, а нові ще не встигли сформуватися, на заводах були черги з замовників, виробництва не справлялися з обсягом заявок. Але підприємства швидко наростили випуск і планують далі розширюватися. Головне, щоб був прогнозований попит. Інакше компанії збільшать потужності - а там нова криза, або відновляться поставки з-за кордону, і заводи почнуть простоювати.

Сьогодні нам потрібно стимулювати інвестиції в інновації, зробити так, щоб ця робота приносила успіх. Тому що далеко не кожен проект закінчується виходом на ринок, але при цьому вимагає великих вкладень: треба взяти кредит, заплатити конструкторам та іншим учасникам процесу, створити дослідні зразки, сертифікувати їх, вивчити. І навіть якщо продукт вийде відмінний, важливо, щоб він ще й був конкурентоспроможним за ціною. Якщо проект має занадто довгий термін окупності - хто стане вкладати гроші, ризикуючи не дожити до виходу "в нуль"? Створити умови та інструменти для того, щоб зацікавити бізнес вкладатися в нові розробки – ось одне з головних завдань."

Грозбер Україна займається сільгосптехнікою, запчастинами і новими напрямками в роботі агропідприємств. Незважаючи на те, що Україна перебуває у стані війни вже майже рік, економіка країни минулого року виявилася досить успішною. Хоча падіння ВВП в умовах війни було очікуваним, загальної кризи не відбулося, і бізнес зміг пристосуватися до умов війни. Аграрний сектор став по суті другим фронтом боротьби українського народу за продовольчу і фінансову незалежність, і правильна робота всіх ланок в агробізнесі дозволяє компаніям продовжувати сіяти поля і збирати врожаї.

В останні роки до початку війни традиційно проводилися Дні поля і демонстрації на місці виробництва аграрної техніки, але зараз це неможливо. Фермери часто змушені купувати техніку, яка є в наявності, а не ту, яку можна було б перевірити на полі. Оборотні кошти у аграріїв також обмежені через обмежені можливості збуту продукції, і багато компаній скоротили витрати на покупку нової техніки, продовжуючи працювати на тій, яка вже є. У зв'язку з цим наявність запчастин і якісного сервісу є одними з найважливіших аспектів роботи всього агропідприємства.

Грозбер Україна активно підтримує аграріїв і розробляє платформу для якісного пошуку необхідних запчастин, створює онлайн-кабінет для обробки запитів і додає необхідні каталоги техніки. Фахівці Грозбер Україна можуть проконсультувати клієнтів по телефону і допомогти з технічними питаннями. Запити на підбір запчастин онлайн допоможуть аграріям з окупованих територій, де наші фахівці не зможуть доїхати в цьому сезоні. У безпечних регіонах, де немає загрози для життя Грозбер Україна також надає послуги з оренди та продажу зварювального обладнання, що може бути корисно аграріям при ремонті сільгосптехніки та обладнання на фермі.

Крім того, grozber пропонує своїм клієнтам послуги з лізингу, що може бути вигідно для багатьох аграрних компаній, особливо в умовах нестабільної економічної ситуації.

В цілому, в умовах війни аграрний сектор України стає ще більш важливим для забезпечення продовольчої безпеки країни і підтримки економіки в цілому. Грозбер Україна, надаючи якісні послуги з постачання запчастин, технічного обслуговування та оренди обладнання, допомагає аграріям зберігати працездатність своєї техніки і ефективно використовувати ресурси для збільшення виробництва і поліпшення економічних показників.

Переглядів: 4641

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.