Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17095)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2130)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2074)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1781)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1774)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1768)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1751)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1731)

Ванільне морозиво з пармезаном (1703)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1704)

Закуска із запечених баклажанів (1691)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1679)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1632)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1631)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1653)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1638)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1549)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1542)

Баклажан-кебаб в духовці (1529)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1514)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
#Корисні поради
10:24 25.08.2022

Як вибрати ідеальну іграшку для вашої дитини

Народження дітей — це, м’якше кажучи, певний виклик, і це включає щоденні виклики. Але загадкою назавжди залишиться одне, що купити дітям на свята та дні народження. Ось список того, як вибрати ідеальну іграшку для дитини, якщо ви належите до тієї категорії, коли вам цікаво, що робити в таких ситуаціях.

Безпека завжди на першому місці

Роблячи покупки для своєї дитини, завжди ставте її безпеку на перше місце. Багато компаній, що займаються виробництвом іграшок, хочуть створювати дружні настрої, щоб заманити дітей, які нічого не підозрюють, купити ці продукти, хоча насправді дитячі іграшки, про які йде мова, не можуть бути більш невідповідними для їх гри. Якщо ви оцінюєте свої покупки відповідно до їхніх вікових вимог, то ви вже один крок у правильному напрямку. Тепер все зводиться до того, щоб перевірити іграшки та переконатися, що вони відповідають віковим вимогам, а потім, чи вірите ви, що це добре для ваших дітей на основі ваших власних спостережень.

Задоволення їхніх інтересів

Друге, про що варто подумати, — це дізнатися, наскільки вони зацікавлені в продукті. Можливо, хтось із ваших дітей був одержимий GI Joe місяцями, а ви чекали відповідного моменту, щоб познайомити їх із цими іграшками. А може, вони або хтось із ваших дітей (якщо у вас їх декілька) постійно мріють про іграшки на казкову тематику .

Більшість батьків знають інтереси своїх дітей, але якщо ні, просто послухайте, і вони дадуть вам знати. Виходячи з цього, ми повинні переконатися, що інтерес є достатньо тривалим, щоб ваша покупка була того варта. Якщо ваша дитина зосереджується на отриманій іграшці, швидше за все, простота використання дорівнює її функціональності. Іншими словами, іграшка буде робити те, що вони від неї очікують, і більше.

Освіта в грі

Поки вони влаштовуються зі своїми новими іграшками, переконайтеся, що в їхній грі є навчальний аспект. Можливо такі STEM іграшки не підходили для навчання. Якщо ви можете придумати навчальні сценарії для гри з ними, вони отримають від них користь. Це завжди чудова допомога, якщо іграшки створені для навчання, але в більшості випадків це не так. Отже, ми повинні бути креативними і навчати наших дітей, коли вони ростуть.

Комунікабельність і гра

Коли ваші діти дорослішають, переконайтеся, що вони мають робочі концепції моралі та етики, щоб вони могли виявляти співчуття до інших. Це буде вирішальним, коли вперше відправляєте їх до дитячого садка чи дошкільного закладу. Можливість ділитися і грати разом з іншими дітьми є жахливою для росту та розвитку дитини.

Сподіваємось, це принесло не лише деяке розуміння, але й новий погляд на те, як діти мають гратися та що ви можете їм дати. Це забезпечить їм правильний і безпечний ріст, щоб вони зріли, маючи необхідні навички для функціонування в суспільстві та житті. За допомогою цих правил ви можете без сумнівів визначити, як вибрати ідеальні іграшки для вашої дитини.

іграшку для дитини STEM іграшки

Переглядів: 5720

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.