Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

Салат з оселедця та квасолі (770)

(680)

На Рівненщині в прикордонні викрито нелегальний цех з обробки бурштину (670)

На Рівненщині оперативники викрили неповнолітнього крадія грошей зі скриньок у соборі (660)

На Рівненщині внаслідок зіткнення двох авто травмувалися троє осіб (650)

Поблизу Рівного внаслідок ДТП перекинувся мікроавтобус (650)

На Рівненщині пасажирські перевезення відновили із обмеженнями (650)

Новий ринок газу: як споживачеві не втратити гроші? (640)

Обласний перинатальний центр та ІРЦ відновлюють роботу на Рівненщині (630)

ДТП у Рівненському районі: водій загинув, троє осіб — у лікарні (620)

Старопольський смалець (620)

Топ-10 кращих смаків тютюну Adalya (600)

Медичний заклад у Рівному отримав дороговартісне обладнання (600)

«Медицина – та сфера, яку треба розвивати насамперед» - Сергій Литвиненко (600)

У Рівному намагалися обікрасти перукарню (600)

У Дубні водій легковика збив мопедистку та втік (580)

Стало відомо, які ринки відкриють на Рівненщині (590)

Пиріг з фаршем (620)

Через зростання Covid-хворих на Рівненщині карантин не пом’якшать (580)

Сирна паска "Чорний ліс" (590)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини. Рекламна газета "Об`ява"
#Рецепти
Булочки-бріош
Тетяна Хвиль
11:43 05.10.2020

Булочки-бріош

План на неделю - ждать пятницу

Сьогодні рецепт просто відриваю від серця – ідеальні булочки-бріош, просто ідеальні до сніданку і просто з молоком чи гарячим шоколадом. Так, треба трохи заморочитися правильним борошном і технологія досить цікава, але результат вартий кожної секунди. Я навіть кілька фото зробила з процесу.

На 12 булочок:

Нічне тісто:

100 гр. сильного борошна (білок від 12%)

70гр.кип’ятку (води)

Заварюємо борошно крутим кип’ятком, замішуємо відразу так, щоб вийшла щільна, однорідна куля. Замотуємо в плівку і кладемо в холодильник на 10-12 годин.

300гр. сильного борошна (білок від 12%)

100гр. звичайного борошна (білок від 10%)

60гр.цукру

20гр.сухого молока

10гр. свіжих дріжджів

1гр.солі

1 яйце

175гр. води льодяної

60гр. масла холодного

1 жовток + 1ч.л.вершків для змазування булочок

50гр.масла + 10гр.цукру для оздоблювання булочок

Цукор розтираємо з дріжджами. В дежі міксера з’єднуємо два види борошна, воду, дріжджовий розчин, сухе молоко, сіль, замішуємо на низький швидкості, як все більш-менше з’єдналося, збільшуємо швидкість, додаємо яйце, вимішуємо доти, поки тісто не збереться в шар. Тісто розминаємо по дну чаші, кладемо в середину нічне тісто і загортаємо в конверт. Знову починаємо заміс, поки два види тіста не об’єднаються.Тоді починаємо додавати масло по шматочку. Наступний додаємо після того, як вмішався попередній. Після того, як масло вмішалося повністю, місимо ще хвилин 5-7. Тісто вийде надзвичайно приємним на дотик. Залишаємо його при кімнатній температурі, щільно накритим. Воно має вирости в 2-3 рази, це займе приблизно години 2. Готове тісто ділимо на 12 частин, залишаємо їх на столі неприкритими хвилин на 10. Формуємо булочки і викладаємо на деко. Даємо підійти годину-півтори. Булочки змазуємо вершково-яєчною сумішшю. Масло ділимо на 12 частин, в кожній булочці робимо заглиблення, кладемо шматочок масла, присипаємо все цукром. Випікаємо при175С 15-20 хвилин до рум’янцю. Найсмачніше подавати теплими.

Тетяна Хвиль

Булочки-бріош


Переглядів: 350


Додайте коментар:

защитный код

З понеділка на Рівненщині побільшає «червоних» зонЗ понеділка на Рівненщині побільшає «червоних» зон (240)
Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій...
На Рівненщині оперативники викрили неповнолітнього крадія грошей зі скриньок у соборіНа Рівненщині оперативники викрили неповнолітнього крадія грошей зі скриньок у соборі (660)
Розбите віконне скло храму святих Апостолів Петра і Павла у Косотополі виявив священик вчора, 28 жовтня, близько 07:30...
На Рівненщині в прикордонні викрито нелегальний цех з обробки бурштинуНа Рівненщині в прикордонні викрито нелегальний цех з обробки бурштину (670)
28 жовтня правоохоронці провели санкціонований обшук в одному з домоволодінь селища Соломіївка, що у контрольованому прикордонному районі Рівненщини...
У Володимирецькому районі загинув неповнолітній мотоциклістУ Володимирецькому районі загинув неповнолітній мотоцикліст (320)
Внаслідок самопадіння із мотоцикла 14-річний керманич, який був без захисного мотошолома, від отриманих травм загинув на місці події...
Салат з оселедця та квасоліСалат з оселедця та квасолі (770)
Решила сегодня вечером не есть и позволить себе только кусочек сыра. Но с какого-то перепуга под ним случайно оказался килограмм вареных макарон...
Дорогу М-06 від Києва до Рівного включили до перших ділянок програми державно-приватного партнерства у дорожній галузіДорогу М-06 від Києва до Рівного включили до перших ділянок програми державно-приватного партнерства у дорожній галузі (110)
Міністерство інфраструктури спільно з Укравтодором, Світовим банком і IFC презентували потенційним інвесторам шість ділянок доріг для пілотних проєктів державно-приватного партнерства (ДПП)...
У Рівному травмувався водій легковика внаслідок зіткнення із напівпричепом вантажівкиУ Рівному травмувався водій легковика внаслідок зіткнення із напівпричепом вантажівки (380)
Повідомлення про автопригоду на вулиці Млинівській в обласному центрі до поліції надійшло учора, 26 жовтня, о 23:36...
Американська класика - брауніАмериканська класика - брауні (440)
Нельзя просто взять и понять женскую логику...

Пошук
Сайт міського голови Рівного


Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"

Рекламна газета "Об`ява"



Пишіть тут, про те, що Вас цікавить, ідеї, теми. Заходьте, тут буде кльово! Тут будуть цікаві новини
ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2016    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.