Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 10:10 17.08.2020 Малиновий оцетКогда моя подруга говорит, что у нее депрессия, моя печень начинает волноваться В наш прогресивний час на полицях супермакетів можна купити все, що завгодно, та не завжди ціна відповідає якості. Я завжди виступаю за те, що самому можна зробити набагато краще, смачніше і, в деяких випадках, дешевше. Сьогодні мова піде про оцет. Ні, я не закликаю вдома виставляти шеренги бутлів і боротися з нашестям мошки та доволі неприємного запаху – основі супутники виробництва оцту в домашніх умовах. Я пропоную трохи облагородити існуючий продукт – зробити гламурно-вишуканий малиновий оцет. Згідна, можна не морочити голову і купити, але по-перше ви його знайдіть у продажі, по-друге – почитайте уважно склад, а по-третє- подивіться ціну. Тим більше зараз сезон малини, тому ціна на неї приємна, а використовувати можна ягідну некондицію. 0,5 л якісного оцту (не синтетичного! Читайте склад!) 300гр. ягід малини 1ст.л. меду Все просто: ягоди приминаємо, щоб пустили сік, перемішуємо з медом, заливаємо оцтом, перемішуємо і залишаємо на тиждень в темного прохолодному місці. Тоді проціджуємо, розливаємо в стерилізовану тару і використовуємо. Зберігається такий оцет до року. Замість малини можна взяти будь-які ягоди – чорниці, вишня, полуниця. Використовувати ароматний оцет можна для заправки салатів, для випічки, для маринування м’яса, при приготуванні соусів до смаженої печінки. Тетяна Хвиль Переглядів: 374
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |