Рубрики
![]() ... |
![]() 17:38 13.08.2013 Конфітюр із сонячних фруктів від Тетяни-чарівниціЛітом цитрусові не дуже актуальні, але відповідно і ціна на них не висока, тому можна зробити цитрусовий конфітюр. Я робила апельсиновий (знайшла на ринку апельсини по 6,00 грн. гріх було не скористатися). Отже, 0,5 кг апельсин ріжемо дольками, заливаємо 1 л звичайної води і забуваємо на 12 годин (щось багато в мене рецептів, пов’язаних із втратою пам’яті). Згадали, довели кипіння і варимо 40 хв. на маленькому вогні, охолодили і знову забули, але вже на сутки. Коли згадали (я згадала значно пізніше) зважили цю субстанцію і додали таку ж кількість цукру і знову на вогонь на 40 хв., розлили в стерилізовані банки і чекаємо зими. За кілька днів конфітюр загусне до консистенції желе. Також можна спробувати зробити це з лимонами, але не грейпруфктами. З ними не варто, вони дуже гірчать. Готувати легко! Тетяна Хвиль, Р-Р Переглядів: 49
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |