Рубрики
... |
![]() Тетяна Хвиль 14:11 29.10.2025 Тостовий хліб на вершкахНеймовірно смачний хліб з глибоким вершковим смаком та ароматом. Він навіть більш схожий до бріошів на смак. Як солодкі тости, так і солоні з ним просто шикарні. 600 г пшеничне борошно нд/1сорт 250 г молоко (у мене 3,5%) 30 г сухого молока 150 г вершків 30% 1 яйце 80 г цукру 10 г солі 12 г свіжих дріжджів Розчинити дріжджі в молоці і додати до інших інгредієнтів, зробити заміс до гладкого, однорідного тіста. Спочатку тісто вологе, але в кінці замісу добре відходить від дна та стінок миски. Ручний заміс займе приблизно 20-25 хвилин. Бродіння 90 хвилин, об'єм тіста має збільшитися вдвічі. Розділити тісто на 4 рівні частини, трохи округлити, накрити плівкою і дати 20 хвилин відлежки. Кожний шматок тіста розкачати вздовж (шириною як ваша форма), згорнути в рулети і покласти швом вниз один до одного. Розстойка - 90 хвилин. Перед випіканням змастити хліб молоком. Випічка - при 175°C близько 40 хв. Охолодити готовий хліб на решітці. Тетяна Хвиль Переглядів: 66
|
| Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |