Рубрики
... |
![]() Тетяна Хвиль 11:59 23.10.2025 «Хе» з курячих шлуночківСмішна назва, якою в Кореї називають гострі закуски з, переважно, сирого м'яса, риби, морепродуктів. Але ми сьогодні приготуємо такий недооціненний продукт як курячі шлунки. Спробуйте, дуже смачно, особливо до картопляного пюре. курячі шлунки - 1 кг цибуля, морква, лаврушка, Промиваємо і зачищаємо шлунки, складаємо в каструлю, додаємо овочі і варимо годину-півтори, до м'якості шлунків. Залишити, нехай охолонуть. цибуля - 2 шт сіль - 0,5 ч.л. цукор - 1 ч.л. перець чорний мелений коріандр - 0,5 ч.л. гірчиця зернова - 1 ч.л. оцет яблучний - 4 ст.л. олія - 4 ст.л. соєвий соус - 1ст.л. зелень часник Охолоджені шлуночки нарізати тонкою соломкою. Цибулю очистити і нарізати півкільцями, розім'яти з цукром та оцетом і залишити на 10 хвилин, не промивати. Шлуночки і цибулю з'єднати, заправити соєвим соусом і спеціями до смаку. Добре перемішати. Часник пропустити через прес. Додати олію, свіжу подрібнену зелень. Добре перемішати. Відправити в холодильник на ніч, щоб промаринувались. Тетяна Хвиль Переглядів: 112
|
| Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |